To je to što me zanima!

Zašto je kamera ispred kluba kobne noći Matejeva nestanka bila okrenuta prema zidu?!

Najveći problem je što te noći nisu radile nadzorne kamere u tom klubu, a to nije bilo slučajno. Naime, ovaj je klub sinonim za okupljanje beogradskoga krim-miljea, koji je vrlo utjecajan i opasan u Srbiji
Vidi originalni članak

Za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) u Beogradu još intenzivno tragaju. Policija pregledava i analizira snimke, ispituje njegove prijatelje i prijateljicu Maju koju je kontaktirao u noći nestanka i spaja misteriozni mozaik kako bi otkrili što se dogodilo sa Splićaninom kojeg su zadnji put prijatelji vidjeli u noćnom klubu Gotik u noći na 31. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:  Mateja Periša još traže

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije slučajno što kamera gleda u zid

Najveći problem je što te noći nisu radile nadzorne kamere u tom klubu, a to nije bilo slučajno.

Pogledajte fotografiju: Kamera koja gleda prema zidu

Namjerno je okrenuli

Kako neslužbeno doznajemo od dobro upućenih izvora, klub je namjerno okrenuo i ugasio nadzorne kamere zbog toga što je u Srbiji na snazi zakon kako poslije 20 sati svi koji se nalaze u ugostiteljskom objektu moraju imati Covid potvrdu.

A kako su te noći ondje bile stotine ljudi, klub je htio biti siguran da se mogu s te strane zaštititi.

Posebno je indikativno da je kamera koja nadgleda prostor ispred noćnoga kluba okrenuta prema zidu, te, umjesto da snima stubište i prostor do ograde s rijekom, snima zid Beton hale.

MISTERIJ KOJI MUČI POLICIJU Što se zbivalo u Gotiku u noći Matejeva nestanka? Kamere su bile ugašene ili su snimale zid...

Grobari čuvaju klub

Naime, ovaj je klub sinonim za okupljanje beogradskoga krim-miljea, koji je vrlo utjecajan i opasan u Srbiji.

U njemu su bili i susreti mafijaša i političara, a s tim klubom povezuju se ljudi bliski uhićenom srbijanskom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatom pod nadimkom Velja Nevolja, optuženom za višestruka brutalna ubojstva. Misteriozna Splićanka Maja S. za koju se vjeruje da ju je Matej Periš zadnju kontaktirao u noći nestanka rekla je za srbijansku emisiju da se kaje što se nije javila kada ju je Matej nazvao te da je prošla poligraf, a svoj mobitel dala policiji. Iako je prvo bilo navoda da se na poziv javila te da Mateja nije čula od buke, Splićanka je objasnila i pokazala kako je od njega imala propušten poziv u 22.39 sati.

Sve detalje i misterij oko slučaja s kamerom koja gleda u zid možete pročitati u našem izvornom članku, objavljenom u rubrici PLUS.

 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • Don Giovanni 21.01.2022.

    Valjda isporuka ili los trip koji su posli krivo. Ako je ubijen, znat ce kad ispliva.

  • 21.01.2022.

    Da se nevidi ko koga ganja eto zasto

  • gargamel 100% 21.01.2022.

    Jasno od prvog dana. Iza nestanka 100% stoji netko iz kluba. Nemoguće je da nitko nema pojama kuda je taj dečko nestao. Beograd je veliki grad sa ružnom poratnom  reputacijom. Ovakve rupe treba zaobilaziti u širokom luku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare