News

Komentari 0

Čitaj PLUS+ i osvoji Samsung Galaxy ili drugi super gadget. Klikni i saznaj sve o nagradama

Čitaj PLUS+ i osvoji Samsung Galaxy ili drugi super gadget. Klikni i saznaj sve o nagradama

Za sve PLUS+ korisnike kreće mega nagradna igra u kojoj svaka dva tjedna mogu osvojiti vrijedne nagrade. Uzmi PLUS+ i osvoji!

Početak godine donosi nove pogodnosti za sve PLUS+ korisnike. Svi postojeći i novi PLUS+ korisnici svaka dva tjedna ulaze u izvlačenje za vrijedne nagrade. Dovoljno je samo imati aktivnu mjesečnu ili godišnju pretplatu koja je trenutno dostupna po promotivnoj cijeni.

Svaka dva tjedna mogu se osvojiti:

PLUS+ pristup puno je više od pristupa dodatnom sadržaju. Uz nagradne igre i najbolji sadržaj, čitatelji mogu neograničeno pristupati enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) uz iskustvo minimalnog broja oglasa. Sve to uz maksimalnu fleksibilnost jer otkazati se može u bilo kojem trenutku, bez ugovora i bez obaveze.

Naši PLUS+ članci do sada su ostvarili preko 50 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denis Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine.

PLUS+ pristup moguće je aktivirati već od 59kn godišnje, što je manje od 5kn mjesečno. Mjesečni pristup može se aktivirati za 29kn mjesečno.

AKTIVIRAJ PLUS+ I OSVOJI