To je to što me zanima!

Zašto se Bulj ne buni protiv bespravne gradnje u Istri? Jer se na tome ne gradi kampanja

Zašto se Bulj ne pobuni protiv takve prakse? Zato što se na njemačkim turistima i njihovoj bespravnoj gradnji ne može graditi predizborna kampanja
Vidi originalni članak

Dok Miro Bulj najavljuje oružane straže za obranu “nezaštićenog naroda” od migranata koje naziva teroristima, dok saborski zastupnici zovu vojsku na granicu, podižu žicu i dižu paniku od provale stranaca na naš teritorij, u Istri dvoje Nijemaca uživa u okupaciji hrvatskog zemljišta. “Oduvijek smo sanjali da ćemo biti vlasnici jednog takvog zemljišta. To je genijalno”, pohvalila se njemačka državljanka Sylvia televizijskoj ekipi ZDF-a uživajući u komadu istarske obale na kojoj su izgradili drvenu terasu s pogledom na more i najavili kako kreću u gradnju kuće. Sve to, naravno, bespravno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knez Drpimir 02.11.2023.

    1. Nijemci su sklepali 10 dasaka kraj kamp kucice na parceli od 25000m2 i sramotno je da se pored tolikih kucerina koje su bespravno izgradjene uz samo more i uz monstruoznu "legalizaciju" navodi njih kao primjer.2. Kakve veze ima Bulj sa Istrom, kad mu je Dalmacija u kojoj je bespravna gradnja i unistavanje obale pravilo - pred nosom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare