To je to što me zanima!

Zašto Vučić sjedi sam? Svi šefovi država Zapadnog Balkana su u prvom redu, a Aca je u drugom

Na fotografiji se mogu vidjeti izaslanik EU Miroslav Lajčak, hrvatski premijer Andrej Plenković, premijer Albanije Edi Rama, makedonski predsjednik Stevo Pendarovski, ali i premijer Kosova Albin Kurti
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, koji se održava u sklopu Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu sjedio je sam u drugom redu dok su lideri drugi zemalja sjedili u prvom redu. 

Na fotografiji se mogu vidjeti izaslanik EU Miroslav Lajčak, hrvatski premijer Andrej Plenković, premijer Albanije Edi Rama, makedonski predsjednik Stevo Pendarovski, ali i premijer Kosova Albin Kurti. Svi su oni sjedili u prvom redu, dok je Vučić s hrpom papira u rukama sjedio iza u drugom redu, gledajući im u leđa. 

Nije poznato kako je došlo do ovakvog rasporeda sjedenja, je li predsednik Srbije sam htio biti izdvojen, posebice jer je na panelu sudjelovao i kosovski premijer, ili je, jednostavno, ostao bez stolca u prvom redu. 

Sudionici panela razgovarali su o izazovima sa kojima se suočavaju zemlje Zapadnog Balkana i potrebi očuvanja stabilnosti, stvaranju uvjeta za poticanje ekonomskog rasta zemalja, a ukazano je na neophodnost riješavanja zamrznutih sporova. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Ironfist 19.01.2023.

    Mirotvorac iz Gline i Sarajeva 1995 s kišobranom.

  • petar999 19.01.2023.

    Zar je vazno gde ko sedi, ne vidim razlog ovolike medijske pompe, Vucic brani interese Srbije bez obzira na kom mestu sedi

  • Cipelcug 19.01.2023.

    Na suprotnoj strani vidi se jedna slobodna stolica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare