To je to što me zanima!

Zastrašujuće: Djevojke vrište u kajaku, kitovi ubojice oko njih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kajakašica Michelle Feis i njezina prijateljica, na godišnjem su odmoru imale bliski susret s hrpom kitova ubojica na San Juan otocima. Sjedile su i vrištale u kajaku
Vidi originalni članak

Michelle Feist, djevojka koja voli avanture i putovanja, zajedno s prijateljicom imala je bliski susret (doslovno) s 20 kitova ubojica.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojke u kajaku vrište, kitovi ubojice oko njih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je učitan na društvenim medijima i pokazuje kako su Michelle i njezina prijateljica sjedile u kajaku u blizini obale, kada su odjednom kitovi ubojice doplivali do njih. U videu se može čuti kako djevojke s veseljem ali i strahom vrište. Kitovi ubojice plivali su oko i ispod njih.

Michelle je izjavila kako do sada nikada nije vidjela nešto ovakvo. 'Osjećam se uzbuđeno i sretno što sam bila svjedok takvom prizoru', izvjavila je Michelle.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 26.09.2015.

    šta če ženski rod drugo nego kričat !!! nikad mi nije bilo jasno zašto se za svaki kurac deru!!!!!!!!!!

  • Uni 25.09.2015.

    Sto vec jednom ne puste morske zivotinje na miru?

  • loodsam92 25.09.2015.

    Evo jedne zanimljive informacije,gledao sam prije dvije godine otprilike jedan dokumentarac o kitovima ubojicama.Kitovi ubojice jesu napadali ljude,bilo je i mrtvih,ali najzanimljivije od svega je ono što ljudi neznaju,a to je da niti jedan napad nije zabilježen u njihovom prirodnom staništu,već su sve žrtve ''članovi'' tih parkova gdje su orke živjele u zatočeništvu.zapravu su vrlo inteligentne životinje.Toliko o ''kitu ubojici'' ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare