To je to što me zanima!

Zastupnici će ipak sami plaćati parking od veljače

Nakon kritika javnosti, Ivo Sanader najavio je ukidanje nekih zastupničkih i ministarskih beneficija, ističući upravo besplatno parkiranje
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici će od 1. veljače sami plaćati parkiranje u garaži na Tuškancu, odlučilo je u petak saborsko Predsjedništvo.
- Sada je to besmisleno uvoditi jer ćemo imati stanku, ali od 1. veljače zastupnici će sami plaćati parking - rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić nakon kratke sjednice Predsjedništva.
Sabor je od rujna u najmu u garaži imao 250 parkirnih mjesta, a po mjestu se mjesečno izdvajalo 1500 kuna po parkirnom mjestu. Nakon kritika javnosti, premijer Ivo Sanader najavio je ukidanje nekih zastupničkih i ministarskih beneficija, ističući upravo besplatno parkiranje, koje će takvo ostati samo za zaposlenike Sabora.
Sabor je na samom kraju zasjedanja bez rasprave 'odradio' nekoliko zakonskih prijedloga, među kojima je paket energetskih zakona, a prijedlogu izmjena Zakona o tržištu plina usprotivili su se klubovi SDP-a i HNS-a. HNS-ovac Željko Vincelj uvjeren je da će te izmjene poskupjeti plin za krajnje korisnike, jer povećavaju broj sudionika u procesu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ragusea 13.12.2008.

    po novom sa sluzbenog telefona ne mogu placati, hehehe

  • donne 13.12.2008.

    baš zalosno. a ja se baš ponadao da će mi uzeti posljednje 4 kn iz probušenog džepa i da će me usrećiti.---haha. kad bi se gledalo na zasluge u poslu , mislim da im parkinzi nebi ni trebali jer bi samo bicikle vozali. a i to možda

  • Jolko 13.12.2008.

    nemojte tako država je u banaini,triba im sve živo ukinit to su obični šupci napuvani!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare