To je to što me zanima!

Zastupnici zasjedali dan i pol pa otišli na produženi vikend

Zastupnici su u četvrtak s radom završili u 14 sati, a samo 20 minuta prije kraja predsjedavajući je sa žaljenjem konstatirao da je u sabornici samo 18 zastupnika
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici otišli su na produženi vikend nakon što su ovog tjedna na plenarnim zasjedanjima proveli dan i pol. Zastupnici su s radom završili u 14 sati, a samo 20 minuta prije kraja predsjedavajući Željko Reiner sa žaljenjem je konstatirao da je u sabornici svega 18 zastupnika. Za sada za ponedjeljak i utorak nije zakazana niti jedna sjednica odbora, a ne promijeni li se to odmarat će pet dana, jer je nastavak saborske sjednice zakazan za srijedu 6. svibnja.

- Svima želim da se lijepo odmorite tijekom sljedećih dana - poželio je Reiner kolegama.

Iako je predsjednik Sabora Josip Leko u nekoliko navrata apelirao da odbori svoj posao odrađuju ponedjeljkom i utorkom, ovoga tjedna zasjedali su samo Odbori za Ustav i zakonodavstvo i to u utorak, a u Saboru je prema podacima sa službenih stranica bilo 25 zastupnika. U ponedjeljak su se u Saboru pojavili tek rijetki zastupnici. Iako je dio saborskih zastupnika očekivao da će se u četvrtak glasati, vladajući to nisu ni planirali. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • pčela 30.04.2015.

    Tako lijepa sabornica a gotovo pa prazna.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 30.04.2015.

    Za tu svinjariju i sranje Hrvatskom narodu po glavama od strane ovoga ološa najveći krivac je precjednik toga taloga j leko, apsolutni kralj nerada, lijenosti, neučinkovitosti i mlaćenja prazne slame...taj je gori od svih dosadašnjih precjednika te usranove, čak i od onoga ishlapljelog mihanovića...dno dna. Al jbg, ode mandat pa će po slovu bezakonja koje je kreirao kolega mu šeks, taj radiša uživati u plodovima svoga javašluka još triživota...a izgleda da je taj neradnički virus ufatio i jedinog pravednika u rvata. Sablasnoga Kosca koji nikog od toga šljama nije posjetio već skoro tri godine...

  • NERA7agraM 30.04.2015.

    Nije to novonastala siruacija. To traje godinama. I nikom ništa! Psi laju a karavane prolaze! nEtko tko izostane tri dana sa radnog mjesta OTKAZ! Oni koji ćele raditi-takvi su na burzi, odnosno čak niti na burzi jer ih oni brišu! Nezaposlenih ima pola miljuna! Statistike su vam krive.Maknite odmah te neradnike i ljenčine koji dođu samo da se najedu i napiju u Saboru po cijenama nižim od cijena u Studentskom restoranu! Sramite se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare