To je to što me zanima!

Zastupnika Marelića je udario vratima kamiona i ozlijedio ga

U mjesto Čari odmah je stigla korčulanska hitna pomoć, a potom i helikopter, koji je zastupnika prebacio u Split. Ima potres mozga, iščašio je rame i ozlijedio vrat
Vidi originalni članak

Vozač kamiona (22) otvorenim je vratima krenuo na saborskog zastupnika SDP-a Mladena Marelića (62) i srušio ga. Političar je pao u nesvijest.  U mjesto Čari odmah je stigla korčulanska hitna pomoć, a potom i helikopter, koji je zastupnika prebacio u splitsku bolnicu.

Ima potres mozga, iščašio je rame te ozlijedio vrat. 

Policija tvrdi da se vozač kamiona neoprezno okretao te s djelomično otvorenim suvozačevim vratima udario u pješaka Marelića koji se u tom trenutku nalazio na kolniku  pored svog parkiranog auta , a koji je bio u kvaru. 

Potom je oko 19.20 sati na mjesto događaja prometne nesreće došao Marelićev 30-godišnji sin  koji je verbalno vrijeđao vozača i suvozača te tom prilikom rukom razbio retrovizor na teretnjaku. Protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja  protiv javnog reda i mira, priopćila je dubrovačka policija.

Dubrovački vjesnik: Incident je izbio zbog gradnje

Portal piše kako je incident izbio zbog početka gradnje u priobalnom području u Čari. Navodno je tvrtka Korčulansko ulje, koja je ondje dobila koncesiju za nasade vinove loze i maslina, angažirala vozače kamiona da na predio Debela punta dovedu bager. SDP-ov zastupik je s još nekoliko ljudi jučer otišao provjeriti kakvi se tamo radovi pripremaju. Odgovor je doznao od vozača kamiona, a potom u ruke uzeo mobitel.

Navodno je tada vozač otvorenim vratima kamiona nasrnuo na njega i srušio ga, piše Dubrovački vjesnik. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Kassnitz 11.03.2013.

    Ma ovom glavonji nemre puknut glava tako lako. Saborski, gdje? kad? od kada? Nikad ga se čulo nije. Srednja medicinska u Mostaru kupljena za 300 maraka i jedva završena osmoljetka. Taj pod hitno na provjeru za lažiranje diplome medicinske škole i onaj koji mu je prodao. Gosp. Ostojić o tome ste obaviješteni i šta ste poduzeli????: Molim još jednom, provjeru ovog prevaranta. Krpelj točno i ništa drugo, uz ono šta je rodjenog brata i sestru prevario tj. falsificiaro oporuku pok. oca. Kakav poštenjačina, karakter, obraz i primjer saborskog zastupnika. Taj Hrvatsku nikada nije u srcu imao i tako smeće i prevarant da živi na grbači poreznih platiša. Fuj! Živjeli kamiondžije.. Udri po prevarantima i nasilnicima..

  • dahhmal 10.03.2013.

    Sigurno da je tak neki šljaker stradao bi došao helikopter

  • zdepar 10.03.2013.

    mladi komunisti kroje pravdu bez suda

Komentiraj...
Vidi sve komentare