To je to što me zanima!

Zatočio majku u stanu jer mu nije htjela peglati veš

Mučnih šest sati prijetio joj je pištoljem. Rekao joj je da je peglanje isključivo ženski posao. Žena je sve prijavila policiji, a on se zatim sam predao
Vidi originalni članak

Nakon što mu je majka odbila ispeglati rublje, iznervirani Amerikanac Robert Edward Tyrrell Jr. (29) zaprijetio joj je pištoljem. Vikao je da je peglanje isključivo ženski posao. Nasilnik ju je držao zatočenu šest sati, a oteo joj je mobitel i ključeve. Kada ju je konačno odlučio pustiti na slobodu, žena se sama odvela u policijsku postaju i sve prijavila. U međuvremenu se Tyrrell samovoljno predao bez incidenta - piše Atlanta Journal.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sikorsky 09.07.2010.

    Degen,..

  • Xavier_ 09.07.2010.

    ljenčina

  • plavuša13 09.07.2010.

    dud@-ne slazem se s tobom.Ok ti si sva svoja 3 sina ucila isto al svaki je razlicit pa i u ovakvim poslovima.Sve je to normalno svako ima svoj karakter al nije vazno znaju li savrseno skuhat,ispeglat,pocistit nit jesu li najuredniji na svijetu.Mislim da upravo zbog toga sto si ih ucila a ne sve im servirala na gotovo ovakva stvar se tebi nece desiti!Moj sin ima 5 godina i sam posprema svoju sobu,cak i pos opere.Ne na silu sve kroz igru i zabavu i znajuci da sto prije zavrsimo imamo vise vremena za ic na more,u park il jednostavno igrat se kod kuce.Mozes mislit na sta lici pod opran petogodisnjom rukom al meni je uvijek super i savrseno,i sretna sam da sam nasla nacin da ga polako ucim i obavezama a ne samo razbibrizi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare