To je to što me zanima!

Zatrpala ga kukuruzna krupica: Muškarac (52) poginuo u silosu

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te u nazočnosti inspektora zaštite na radu
Vidi originalni članak

Radnik (52) poduzeća za skladištenje žitarica poginuo je u petak jer se na njega urušila veća količina krute kukuruzne prekrupe koja je bila u silosu u Bjelovarskoj ulici u Križevcima, javlja Večernji.

Muškarac je čistio stijenke silosa, a masa koja se urušila bila je zalijepljena na zid silosa. Čovjek je poginuo na mjestu, a akcija spašavanja jučer je trajala satima. U nju su se uključili i križevački vatrogasci, ali radniku nije bilo pomoći. Nesreća se dogodila oko 16 sati unutar silosa visine 18 metara.

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te u nazočnosti inspektora zaštite na radu. Tijelo je prevezeno na odjel patologije u Opću bolnicu Bjelovar, a policajci će o događaju izvijestiti Državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ITALO DISCO_90 28.09.2019.

    ocito ovo nije dobar redoslijed za ocistiti silos.

  • F***** Noob 28.09.2019.

    Čovjek je radio dobro. Čista nesreća

  • provokator_ 28.09.2019.

    Nikada u ovoj državi u pokušaju, ne bih radio fizički posao. Ljepše mi je biti uhljeb i kad su utakmice nogometne repke, na dan oluje i državnosti glumiti velikog rvata katolika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare