To je to što me zanima!

Zatukao ju kamenom: Sud nije siguran da je ubio radi novca

Domagoj Šaškor je na Trsteniku zatukao kamenom težim od 13 kg Tanju Brkljaču i pobjegao s torbom punom novca. Nepravomoćno je osuđen na 27 godina zatvora
Vidi originalni članak

Vrhovni sud prihvatio je žalbu branitelja Darka Stanića te naložio novo suđenje Domagoju Šaškoru za teško ubojstvo iz koristoljublja Tanje Brkljače, javlja Dalmacija news.U svibnju je Šaškor nepravomoćno osuđen na 27 godina zatvora.

Sudu nije dvojbeno da je Šaškor ubio, no nisu uvjereni da je to bilo radi 24 tisuće kuna s kojima je pobjegao. Žele da se podrobnije provjere navodi okrivljenog, ispita njegovog oca kao i brata i supruga ubijene Tanje te napravi vještačenje telekomunikacija jer su na dan ubojstva Šaškor i Brkljača komunicirali čak četiri puta.

Podsjećamo, Šaškor je u listopadu 2013. godine na Žnjanu izudarao Tanju Brkljaču (35) po glavi kamenom teškim oko kilogram i pol. Kada je već teško ozlijeđena pala na pod, na glavu joj je bacio kamen težak 13 kilograma. Nakon što joj je smrskao glavu Domagoj je uzeo njezinu torbicu s 24 tisuće kuna i pobjegao s djevojkom u Zagreb, gdje ga je policija dan poslije uhitila. 

Nesretna žena preminula je tri mjeseca poslije bez da je dolazila svijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • diba_1 09.12.2014.

    da je nije ubio radi novca onda nebi uzeo torbicu,, zar je bitan motiv u presudi ako je dokazano da je on počinilac???

  • sol 09.12.2014.

    traze sa olakotne okolnosti, ubio, za sta, za cega, to vise nikome nije vazno, mozda advokatima, trošiti vrijeme, na monstruma, ako je dokazano, malo je i dobio.............

  • centarfor 09.12.2014.

    Kakvo debilno sudstvo. Nebitno je zašto ju je tako okrutno ubio a utvrđeno je da ju je on i to na takav način ubio. prihvačam jedino ako će mu povisiti kaznu na 40 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare