To je to što me zanima!

Zatukla sestru (76) i tijelo prekrila granjem u šumi

Marija je nakon svađe i fizičkog sukoba u kuhinji, oborila sestru na tlo i žaračem za peć ju izudarala po glavi i tijelu, te ju usmrtila i bacila ju u šumu
Vidi originalni članak

Policija je okončala kriminalistiku obradu nad 68-godišnjom Marijom Bošnjaković iz Janje Lipe, naselja u lipovljanskoj općini u Moslavini, te protiv nje podnijeli kaznenu prijavu za ubojstvo 75-godišnje Kate Burić, njezine sestre.
- Neposredno po prijavi nestanka 75-godišnjakinje koju je podnijela unuka ubijene, policija je pod sumnjom u nasilnu smrt, uhitila 68-godišnju sestru, navodi se u policijskom priopćenju. U njemu se ističe kako je kriminalistikom obradom utvrđeno da je 17. siječnja ove godine u poslijepodnevnim satima u obiteljskoj kući u kojoj su sestre živjele, nakon svađe i fizičkog sukoba u kuhinji, oborila je sestru na tlo i žaračem za peć više puta ju udarila po glavi i tijelu, te ju usmrtila. Drugog dana, 18. siječnja, u ranim jutarnjim satima, sestrino tijelo je odvukla u šumu i pokrila ga vrećama i granjem. Policija je u subotu pronašla tijelo i ono je ekshumirano, a obdukcijom je utvrđeno da je Kata Burić preminula od ozljeda nanesenim žaračem.
Nakon što se Kata nije pojavljivala nekoliko dana, na upite mještana i unuke Marija je kazivala da je otputovala u Zagreb, doznajemo od mještana Janja Lipe. Ipak, selom je počela kružiti priča o svađama i nasilju među sestrama što je dovelo prijave nestanka i razriješenja tog kaznenog djela. Jučer u 16 sati, Marija Bošnjaković privedena je istražnom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gnome 04.02.2008.

    ... to nije znak da sam te poslušao, nego da nisam imao pristup računalu . Volim i ja tebe!

  • Gnome 04.02.2008.

    Ratkajeva ako vidiš da Gnome više ne komentira....

  • Ratkajeva 04.02.2008.

    pametnjakovići za facu ubojice sam se zezala.ako ste to ozbiljno shvatili-ubijte se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare