To je to što me zanima!

Zatvorena magistrala između Bakra i Novog Vinodolskog

​​Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te obrate pozornost na ograničenja i preporuke u vožnji
Vidi originalni članak

Prema izvještaju HAK-a zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabranjen je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dionici Jadranske magistrale između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene ​ zabranjen je promet za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. 

EUROPSKE DIREKTIVE Imate 'papirnatu' vozačku? Rok za prelazak na plastiku sve kraći

Jak vjetar usporava promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no sve je otvoreno za daljnji promet.

Za sav promet zatvoren je dio državne ceste DC1 "Brze ceste Solin-Klis" u smjeru čvora Klis Grlo od prijelaza "Dračevac" do prijelaza „Majdan“ zbog radova u istočnoj cijevi tunela Mravince. Vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Splita.

STIŽE NOVO ZAHLAĐENJE Zima se ne da: Sutra će opet biti snijega, pazite ako idete na put

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je brodska linija Šibenik-Zlarin-Prvić Luka-Vodice. ​Katamaranska linija Rijeka-Cres-Martinšćica-Unije-Susak-Mali Lošinj plovi ​bez pristajanja u luku Martinšćica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cipelcug 18.04.2021.

    Izgleda da ove godine nećemo imati pravo proljeće.

  • ludivarazdinec 18.04.2021.

    novi po ljeti temp.vode 15 C

  • 18.04.2021.

    taj potez nrma ni veze sa morom moras dobro bit pijan po ljeti kad ulazis u more jer je ladno ko zmija

Komentiraj...
Vidi sve komentare