To je to što me zanima!

Zatvorenice su ostavile poruke oslobođenim Hrvaticama: 'Neću vas nikada zaboraviti, sretno!'

Azra Imamović Subašić je ostavila knjigu zambijskim zatvorenicama. Dobili smo fotografije knjige i brojnih poruka koje su u njoj ostavljale zatvorenice
Vidi originalni članak

Azra Imamović Subošić je u zambijskom zatvoru imala knjigu "Harry Potter i plameni pehar", koju je ponijela sa sobom da je čita u avionu. Dali su joj da je unese u zatvor. To im je, kaže, bila jedina knjiga, osim Biblije, koju su tamo imali. U nju su stavljali pisma da ih čuvarice ne primijete.

- Na kraju, kad smo odlazile, dala sam zatvorenicama da mi pišu poruke u tu knjigu. Ostala mi je u Zambiji, no dobit ću je ovoga ljeta - ispričala je Azra u razgovoru za 24sata. 

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST ZA 24SATA VIDEO Azra Imamović Subošić: Prošli smo pakao u Zambiji i sad smo obitelj. Ovo je naša priča

Dobili smo fotografije te knjige i brojnih poruka koju su zatvorenice ostavljale. Uz poruke, nadopisani su i brojevi telefona, mailovi i profili na društvenim mrežama.

Bilo je lijepo biti na istom mjestu s vama. Nadam se i molim Bogu da ćete se vratiti kući i biti na sigurnom. Volim vas - piše u jednoj.

Sretna sam i drago mi je da sam vas upoznala u ovom mjestu kojeg zovu zatvorom. Hvala ti što ste bili nježni kad sam došla i što ste me tretirali kao svoje dijete. Nikad vas neću zaboraviti. Pozdravite djecu u moje ime - piše u drugoj.

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST PARA IZ ZAMBIJE Napokon kod kuće: 'Kažnjavali su nas, plakali smo, bojali se. Ali sad je sve dobro. Ona je tu'

Puno vas volimo i nadam se da ćete nas se sjećati. Želim vam sve najbolje - piše jedna zatvorenica. 

Molim se da vas Bog čuva na svakom koraku vašeg života. Nadam se da ćemo se opet vidjeti - stoji na stranicama knjige. 

Drago mi je da sam bila s tobom, sestro. Neka te Bog čuva čak i na ovom mjestu - piše zatvorenica u zambijskom zatvoru.

Hvala ti, voljena sestro. Bilo nam je lijepo s vama, hvala vam. Sretna sam što sam vas upoznala, nadam se da ćete imati sretan život. Neka Bog bude s vama, budite blagoslovljeni - piše u porukama.

Bilo mi je zadovoljstvo poznavati vas u ovom teškom vremenu. Neka Bog uvijek bude s vama - piše u brojnim porukama koje su zatvorenice upisale u knjigu.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • korona do i poslije sezone2 12.06.2023.

    oedercine i hlezbe isli po dicu hahah

  • habanero 11.06.2023.

    Dosta o njima , ionako ko kako radi tako i zavrsi .

  • camargue 11.06.2023.

    Samo brišite sve što odstupa od gluposti..... Kasnije se čudite i mjesecima pišete članke o tim istim glupostima koje rade potpuno pogrešni ljudi na odgovornim mjestima, a vi sami puštanjem takvih da lupetaju podržavate tu ludost. Time i nesvjesno radite atmosferu u kojoj su površnost i primitivizam poželjni. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare