To je to što me zanima!

Zatvorenik napravio kutiju i sam se poslao iz zatvora

Jean-Pierre Treiber je bio u zatvoru i čekao je suđenje. Sumnja se da je zadavio dvije djevojke, a jedna od njih je kćer glumice Roland Giraud
Vidi originalni članak

Jean-Pierre Treiber, jedan od najzloglasnijih francuskih zločinaca, pobjegao je u utorak ujutro iz strogo čuvanog zatvora u Auxerreu. Treiber se zapakirao u kartonsku kutiju koju je sam napravio u zatvorskoj tvornici. Kutiju s Treiberom su s još nekoliko desetaka kutija ukrcali u kamion za dostavu. Ubojica kćeri francuske zvijezde Roland Giraud i njene partnerice u kutiji je prošao 160 kilometara. Nakon toga se oslobodio i skočio s kamiona. Vozač je, tek stigavši na odredište, shvatio da nešto nije u redu. Iznoseći kutije, primijetio je da su oštećene te da su vrata prikolice bila otvorena. Osim vozača, nitko ni od zatvorskih čuvara nije primijetio da im nedostaje jedan zatvorenik. Tek nakon što je prošlo sedam sati od Treiberova bijega, shvatili su da ga nema. Policajci vjeruju da se krije u šumi d’ Othe te da je sposoban skrivati se i tjedanima, ako ne i mjesecima.
- On zna područja kao svoje ruke. On je pravi lovac - rekao je jedan od policajaca. Policija nije objasnila kako je kutija s Treiberom završila na kamionu za dostavu. Treiber je u pritvoru od 2004. čekao suđenje za dvostruko ubojstvo. Policija je pronašla spaljena tijela djevojaka u blizini njegove kuće. Proces bi trebao početi početkom sljedeće godine, no sada je to upitno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • st zvir 10.09.2009.

    svaka ti cast

  • the Fata 10.09.2009.

    Trebali su tu kutiju baciti u kakvu provaliju...

  • user_40188 10.09.2009.

    Ne vjerujem da taj ubojica nije imao pomagače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare