To je to što me zanima!

Zatvorenika u komi prebacili u bolnicu: Predozirao se u ćeliji?

Stariji punoljetnik je u posljednjih petnaestak dana u dva navrata imao doticaj s drogom u zatvoru koja mu je, u prvom slučaju, pronađena nakon posjete i to skrivena u tamponu
Vidi originalni članak

Zatvorenik splitskog zatvora na Dračevcu pronađen je u subotu ujutro tijekom kontrole ćelija bez svijesti zbog čega je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, a neslužbeno se doznaje da se sumnja na predoziranje narkoticima.

Službenu potvrdu informacije u subotu ujutro nije bilo moguće dobiti u Ministarstvu uprave, kao ni u splitskom zatvoru, no kako Hina doznaje, stariji punoljetnik je u posljednjih petnaestak dana u dva navrata imao doticaj s drogom u zatvoru koja mu je, u prvom slučaju, pronađena nakon posjete i to skrivena u tamponu, a u drugom slučaju uspješno ju je sakrio od zatvorskih čuvara te je upotrijebio predoziravši se.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cimerrr 29.10.2017.

    90% zatvorenika su dileri,pa nije čudno da su nam zatvori puni droge. Da legaliziramo drogu zatvori bi ostali prazni,a tisuće ljudi bi ostale bez posla.

  • žaba davi rodu 29.10.2017.

    Drogu legalizirat u rh i uvesti monopol od strane drzave To bi bila jedina profitibilna industrija u rh

  • jozabroz 28.10.2017.

    ma dajte,, kaj je to moguce u zatvoru??il mozda da netko iz drzave razmisli o smjenjivanju svih mogucih koji imaju veze sa drugom rankom??zna se da se takve stvari mogu radit po zatvorima dok se sve "moze kontrolirat izvana i iznutra"no eto dogodi se da i javnost sazna i sad bi bio red da se pozatvara cjelo vodstvo zatvora kao i strazari,,pa idemo iznova,,))

Komentiraj...
Vidi sve komentare