To je to što me zanima!

Zatvorili britanski konzulat u Rimu jer očekuju jak potres?

Prema izračunima talijanskog astrofizičara, koji je i prije predvidio potrese, Rim bi u srijedu trebao razoriti snažan potres. Mnogi Rimljani već su pobjegli iz domova
Vidi originalni članak

Jedino što je pokojni talijanski astrofizičar Raffaele Bendandi imao za reći nakon potresa u Friuliju 1976. godine u kojem je poginulo 1000 ljudi bilo je: Rekao sam vam! Predvidio ga je nekoliko godina ranije uz mnoge druge potrese koji su se također ostvarili. 

Danas bi prema njegovim izračunima jak potres trebao razoriti Rim. Mnogi Rimljani zbog toga u panici zadnjih nekoliko dana napuštaju svoje domove, a britanski konzulat na svojim je stranicama objavio da danas neće raditi, navodno zbog renoviranja. Talijanski nacionalni geofizički institut tvrdi da Bendandijeve teorije o potresima nisu utemeljene te da nije na ispravan način proučavao potrese. 

Na području Italije su u srijedu prijepodne zabilježili više od 22 potresa, ali ni jedan od njih nije bio u blizini Rima, piše AP

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 11.05.2011.

    Ipak su oni spiz... iz Rima !!!! A što ako je pogriješio datum, a sve drugo će biti onako kako je rekao ??? Dajte ljudi... čovjek snuje, a Bog odlučuje !!! Dan našeg odlaska sa ovog svijeta nitko neće moći spriječiti niti otkazati !

  • JunFan 11.05.2011.

    Talijani imaju i drugu, znanstvenu metodu predviđanja potresa, a to je mjerenje plina radona, koji izlazi na površinu prije potresa, i ta metoda je poprilično točna, zašto ne pišete malo o tome?

  • anti123 11.05.2011.

    Neki pripadnici ljudskog roda su i najveće ovce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare