To je to što me zanima!

Zatvorili terminal: Policija traži čovjeka jer nije prošao kontrolu

Na stranici Zračne luke München stoji da je netko ušao u Terminal 2, a da nije prošao sigurnosnu kontrolu. Zbog toga su zadržani putnici, Terminal je zatvoren
Vidi originalni članak

Zbog policijske akcije otkazani su letovi na Terminalu 2 na zračnoj luci u Münchenu, javlja Večernji list. 

Njihova reporterka koja se našla na blokiranom terminalu javlja da su putnici koji ostaju u Münchenu izdvojeni od onih koji lete dalje. 

- Stigli smo oko 8 sati u München i otad čekamo. U dvorani u kojoj se nalazimo nema nikog na šalterima, a raspoređeni su policajci. Morali smo nanovo proći kroz kontrolu putnika i prtljage, a policija očito traži nekoga ili nešto. Jednu policajka tek je kazala kako trenutačno nema letova ni s Lufthansom ni s bilo kojom drugom kompanijom. Nisu nam ništa drugo kazali, a u međuvremenu i novi ljudi nadiru u dvoranu - javila je. Dodaje kako je nekoliko letova s tog terminala otkazano kad su stigli, a zatim su najavljene i odgode drugih. 

Na stranici Zračne luke München stoji da je netko ušao na Terminal 2 kroz izlaz u slučaju nužde i nije prošao sigurnosnu kontrolu zbog čega traje policijska akcija. Osim Terminala 2, zatvoreni su bili B i C dio Terminala 1.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sitnozubi 27.08.2019.

    dr ili qvantni fizičar..

  • gordi 27.08.2019.

    Nije to ništa, u Zagrebu se taksist okrene s autom skoro pa na pisti, a sigurnost jedva da reagira

Komentiraj...
Vidi sve komentare