To je to što me zanima!

Mesiću stiglo pismo s čudnim prahom, on zna tko je poslao

Večernji list od bivšeg predsjednika doznaje kako je utvrđeno da prah nije opasan pa je njegov ured u Grškovićevoj od danas ponovno otvoren za sve zaposlenike
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić poštom je primio omotnicu sa sumnjivim prahomPismo je još u petak otvorila tajnica koja je odmah nazvala policiju koja je zatvorila ured. 

Večernji list od bivšeg predsjednika doznaje kako je utvrđeno da prah nije opasan pa je ured u Grškovićevoj od danas ponovno otvoren za sve zaposlenike.

Poslali su oni koji su govorili da nikad Hrvat neće na Hrvata. To je stiglo iz tog društva

- Iako još uvijek ne znam o čemu se točno radilo javili su mi da nije riječ o ničemu opasnom za život i zdravlje - rekao je Mesić. Dodao je kako ga nije strah, ali nije mu ugodno kad se netko ovako šali. 

- Problem je što će sada razno-razni bolesnici opet tražiti svoju šansu - kaže Mesić.

Na pitanje sumnja li tko se krije iz spornog pisma Mesić odgovora da su mu ga poslali oni koji su govorili da nikad Hrvat neće na Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • ToniBrkic 03.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • milanmilan 02.06.2015.

    lako se nama zezat, al njegove su ,,gaće pune..,,

  • Ain Stein_535 02.06.2015.

    Šef kabineta naručio bijeli prah. Prah stigao s malim zakašnjenjem..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare