To je to što me zanima!

'Završit ćemo kao Egipat ako se HDZ i SDP nastave svađati'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor pozvao je stranke da se počnu natjecati oko rješavanja gospodarskih problema, a ne u međusobnom vrijeđanju, prenosi Tportal
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a upozorio je dvije najveće stranke da prestanu s govorom mržnje jer bi u suprotnom i u Hrvatskoj mogla početi revolucija, slična onoj u Egiptu, Tunisu ili Grčkoj. 

Darinko Kosor upozorava SDP i HDZ da se takva politika ne vodi u predizbornoj godini i da nikome nije u interesu da narod izađe na ulice. Smeta mu što se stranke međusobno optužuju da su kriminalci, dezerteri i Miloševićevi sljedbenici i što prijete da će po dolasku na vlast razotkriti afere. Pita se zašto ih ne otkriju odmah. 

Činjenica je, kaže, da je Hrvatska u krizi i da Vlada nije provela nijednu mjeru gospodarskoj oporavka dok oporba ne želi iznositi svoje ideje da se ne zamjeri socijalnim partnerima. Kosor ih poziva da se počnu natjecati upravo na području rješavanja krize i nezaposlenosti te privlačenja investicija. 

Uvjeren je da njegova stranka može konkurirati desnom i lijevom bloku, prenosi Tportal. 

>>>Izvorni tekst možete pročitati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 47

  • AntunMikić 08.02.2011.

    Ja mislim da je i vrijeme da se to dogodi pre dugo smo ćekali i bili mirni.Zaista je vrijeme.

  • kristov 08.02.2011.

    Ovaj je toliko uvjerljiv da izaziva suze (od smijeha), umjesto suza od tuge zbog žalosnog stanja u državi. Kad on kaže nema razloga da mu (ne)vjerujemo..

  • nefertiti69 07.02.2011.

    Nemrete vi nikom konkurirat jer ste isti ko i oni jer pred kamerama i reporterima pljujete jedni druge, a kad se svjetla ugase žderete i pijete na naš račun do iznemoglosti nije ti to vreme stare juge kad si se špinčil u omladinskoj organizaciji ,a drugi su delali za tebe. Mi ćemo možda završit ko Egipat ali ti ćeš dobro sačuvat svoje guzove kao i u domovinskom ratu takvi vođe nam ne trebaju jer imamo više muda od tebe i tvojih pulena

Komentiraj...
Vidi sve komentare