To je to što me zanima!

Presuda Todoriću za izvlačenje novca iz Agrokora u srijedu

Zašto bi osoba koja je gotovo stopostotni vlasnik tvrtke sklopio posao kojim će napraviti štetu društvu, kaže odvjetnica Ljiljana Planinić. Tužitelji traže da se AG Siggmanu oduzme novac i optužene proglasi krivima
Vidi originalni članak

Smatram da nije dokazano da bi moj branjenik počinio kazneno djelo i predlažem da ga se oslobodi, rekla je u svojim završnim riječima odvjetnica Ljiljana Planinić koja po službenoj dužnosti  brani Ivicu Todorića u predmetu 'mali Agrokor'.

- Nije čudno da sam Todorić kaže da je optužnica nerazumljiva i besmislena. Zašto bi osoba koja je gotovo stopostotni vlasnik tvrtke sklopio posao kojim će napraviti štetu društvu. Nelogično i neuvjerljivo - kaže odvjetnica Planinić.

Sam Ivica Todorić nije rekao ni riječi, već se na kraju samo pridružio završnoj riječi odvjetnice.

TODORIĆ ODBACIO OPTUŽNICU: 'Došli su me ucijeniti, Dalićku sam potjerao iz sobe! Agrokor mi nikad nije platio ni ručak'

Prije toga tužiteljica je u završnim riječima istaknula kako posao između Agrokora i tvrtke AG Siggman nije napravljen već je samo fiktivan i njime je iz Agrokora izvučeno 1,25 milijuna eura. Predložila je da se četvero optuženih proglasi krivima i osudi po zakonu, a tvrtki AG Siggman oduzme novac.

Presuda se očekuje u srijedu u 13 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 06.10.2020.

    Sve prevara... za to sta optužuju.... to radi cjela hrvacka...pa to je normalno.... svako vadi novac... di je problem...

  • centarfor 05.10.2020.

    Odvjetnice, zar je moguće da možete postaviti pitanje:" Zašto vlasnik hoće oštetiti svoju tvrtku" jer odgovor na Vaše pitanje znaju i osmoškolci. Odgovor je jednostavan: taj opljačkani novac strpa je u vlastiti džep.

  • novkovka 05.10.2020.

    ljudi moji,jel to moguće????

Komentiraj...
Vidi sve komentare