To je to što me zanima!

Zbog alkohola dva mladića poginula, jedan ozlijeđen

Dalibor Vondra (20) i Josip Kligl (24) poginuli su u prometnoj nesreći kod Končanica u noći na nedjelju. Vozač (23) teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Dalibor Vondra (20) i Josip Kligl (24) poginuli su u prometnoj nesreći kod Končanica, u blizini Daruvara, u noći na nedjelju. Treći mladić, 23-godišnjak koji je vozio, teško je ozlijeđen. Vozač BMW-a pokušao je u zavoju preteći drugi automobil, no auto je prešao na bankinu te sletio u jarak. Prednjim dijelom udario je u betonski stup električne mreže i prevrnuo se. Alkotestom je utvrđeno kako je vozač imao 0,62 promila alkohola u krvi te je prevezen u bolnicu. Poginuli mladići su iz Daruvarskog Brijestovca. Za vrijeme očevida koji su obavili policajci iz Daruvara državna cesta DC – 5 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 2,05 pa do 4,15 sati, a promet se odvijao obilaznim smjerom V. Zdenci – Grubišno Polje – Maslenjača – Daruvar i obrnuto. Dežurna istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda naložila je obdukciju nad tijelima poginulih mladića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hacker-ri 25.11.2007.

    Slazem se sa tim sta si rekao! Ali mi nemoj rec da je 0,62 neki alkohol u krvi ! to su 2 pive !! A to si sigurno vec popio i sjeo za volan !!!! A nije tu alkohol kriv nego njihova glupost !!! I slazem se da BMW nekom dat u ruke narocito neodgovornom klincu prije 30 je ludnica ! ali opet, oni tu pisu ZBOG ALKOHOLA! to mi je smijesno ! NIJE ALKOHOL NEGO BMW!

  • sinke 25.11.2007.

    Hacker mogao ga je i sam kupiti ali tu je roditeljska podloga, odgovornost, odgoj, nekad smo to zvali crvena buržoazija, a danas zlatna mladež prevedi glupani i zgubidani bolje da ih je čim manje koji tako prirodno odlaze jer nije im prirođeno da tako žive. Eto Hacker to je to.

  • Bijela13 25.11.2007.

    strašno to su mladi životi..strašno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare