To je to što me zanima!

Zbog blizanca spojenog na stražnjicu ostavio je otac

Faith Mwampe trebala bi se potpuno oporaviti nakon operacije. Samohranoj majci i prijatelji se smiju zbog djeteta, no ona ga bezuvjetno voli
Vidi originalni članak

Faith Mwampe morat će na operaciju jer joj je na stražnjici ostao spojen parazitski blizanac koji se nije razvio u majčinoj utrobi. Osmomjesečna beba iz Zambije ne može hodati te joj je operacija prijeko potrebna kako bi mogla normalno rasti. Već 26 dana liječnici u bolnici u gradu Lusaki provode razne testove na djetetu spremajući se za petosatnu operaciju. Mercy Lenganji (18) znala je da čeka blizance, no tek su liječnici pri carskom rezu shvatili da se drugo dijete nije razvilo.
- Dva dana skrivali su Faith od mene jer su mislili da će me njeno stanje šokirati - kaže majka, koja je zahvalna rodbini na potpori, kao i vladi koja je sufinancirala operaciju.
- Faithin otac Martin Mwape pogledao ju je nakon rođenja i otišao. Sigurna sam da je to zbog njene deformacije - kaže Mercy, kojoj su se i prijatelji smijali zbog djeteta, no ona kaže kako joj nije stalo do njihova mišljenja te da unatoč svemu voli svoju bebu. Liječnici očekuju da će se mala Faith potpuno oporaviti nakon operacije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tajnamoja 23.01.2009.

    Mene zanima jel postoji ultrazvuk svugdje u svijetu?

  • majadl 23.01.2009.

    Majmun jedan.. i svi njeni prijatelji. A gledaj kako je malena slatka... pa dijete je to, ne ukras u regalu kojeg ne želiš jer je okrhnut. Užas

  • Loraine 23.01.2009.

    Mene je oduševilo to što mama, iako još jako mlada, tako ozbiljno razmišlja i što se ONA bori za svoje dijete. Koliko je djece i zbog manjih nedostataka ostalo napušteno. Jako mi je drago što ova preslatka curica ima takvu majku :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare