To je to što me zanima!

Zbog brzine izgubio kontrolu i sletio s A1, ozlijeđeno petero

U nesreći je teško ozlijeđen vozač (51) i putnica (17), a lakše tjelesne ozljede su zadobili putnici iz vozila stari 15, 17 i 47 godina. Udario je u metalnu ogradu i stup
Vidi originalni članak

Petero državljana Albanije ozlijeđeno je u prometnoj nesreći u subotu oko 22.35 sati na 66. kilometru autoceste A1 kod Bosiljeva. 

Automobilom talijanskih registarskih oznaka upravljao je vozač (51) koji se vozilom kretao u smjeru Zagreba. U jednom trenutku je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika, te automobilom udario u metalnu zaštitnu ogradu i stup putokaza. 

U nesreći je teško ozlijeđen vozač i putnica (17), a lakše tjelesne ozljede su zadobili putnici iz vozila stari 15,17 i 47 godina. Materijalna šteta je veća od 20.000 kuna. 

Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DarkoNežić 01.09.2013.

    ako je čovjek išao kroz gp bajakovo, onda krivim naše vrle graničare. na granici se ćeka 6 sati, brzina kojom naši carinici i policija vrsi provjeru i propuštanje je u rangu bolesnog puža. kakva nam je vllast i ne čudim se. nakon 6 sati mrcvarenja, trebalo bi svim onim tisućama ljudi u vozilima zabraniti voziti. umorni su, kasne,nervoza, djeca,...no tko mari.

  • pješak 01.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • andi_1 01.09.2013.

    ...prije bi rekao umor a ne neprilagođena brzina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare