To je to što me zanima!

Zbog djevojke nožem prijetio suigračima: 'Bahat je i prgav...'

Nogometaši Istre 1861 navodno su se posvađali oko djevojke. Brazilac Jo je poludio. Dobio je kaznenu prijavu zbog ozbiljne prijetnje smrću suigračima i djevojci
Vidi originalni članak

Prgavi Jo Josiel Alves de Oliveira (25) iz pulske NK Istre 1861 dobio je kaznenu prijavu zbog ozbiljne prijetnje smrću suigračima i jednoj djevojci.

Jo je u utorak prijepodne ispred svlačionice pulskog prvoligaša, kako neslužbeno doznajemo, nakon verbalne prepirke na materinjem portugalskom jeziku smrću zaprijetio suigračima Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču. Sve to navodno zbog djevojke, koja nije ostala pošteđena njegova bijesa.

- Nije to cura za tebe. Otkači se od nje - bio je to prijateljski savjet Jou od i u ponedjeljak verbalno napadnutih suigrača. Napad je kulminirao u utorak, tako da je posla imala i pulska policija.

Uvrijeđeni Jo nasrnuo je na suigrača Pilipovića zaprijetivši mu da će ga ubiti. Iz istarske policije kažu da je riječ o verbalnoj prijetnji smrću te da nije utvrđeno da je Brazilac prijetio i nožem. Jo i Pilipović su u posljednje vrijeme bili nerazdvojni da mu je Pilipović zbog djevojaka posuđivao automobil, koji mu je Jo oštetio. Kad mu je prigovorio zbog auta i djevojke, situacija je eskalirala.

Brazilac je i u Puli poznat po ekscesima

Pobjesnjeli Brazilac je u ponedjeljak, nakon prvotnog sukoba sa suigračem na Facebooku, smrću prijetio i djevojci (24) iz Medulina zbog koje je navodno i izbio sukob među nogometašima Istre.

- On prijeti svima i vrijeđa suigrače. Bahat je, prgav i bezobrazan. Treba ga potjerati iz kluba jer sramoti klub - kaže zaposlenik Istre.

Brazilac je i u Puli poznat po ekscesima. Prije nekoliko dana navodno se potukao u pulskom disko klubu. 


Idi na 24sata

Komentari 24

  • Rukfas_1 08.05.2014.

    Kao da nemamo dovoljno vlastitih psihopata pa ih jos i uvozimo. Jel ti brazilci na lijecnickom nemaju psihotestove ili im se uzimaju u obzir samo odkucaji srca?!

  • Ludi Radoje 08.05.2014.

    ovaj ko da je iz donjeg dragonošca a ne brazila

  • senpenda 08.05.2014.

    Znači da cura vrijedi nešto!,.. e pa,...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare