To je to što me zanima!

Zbog djevojke razbio vrata te se porezao i iskrvario

Pretpostavlja se da je Herceg tražio djevojku, koja na toj adresi živi kao podstanarka. Lupao je dok nije razbio staklo vrata što ga je stajalo života...
Vidi originalni članak

Hrvoje Herceg (35) iz Varaždina lupao je po vratima Radićeve 7 u Zadru i vikao "Ivana, Ivana!". Laktom je razbio debelo staklo na ulaznim vratima u zgradu, a krhotione su ga porezale po ruci, te vjerojatno prerezale glavnu arteriju na ruci. Iskrvario je do smrti. Pretpostavlja se da je tražio djevojku, studenticu zadarskog sveučilišta koja na toj adresi živi kao podstanarka. Ona je navodno s Hercegom i još jednim muškarcem u subotu oko tri sata došla s noćnog provoda, ali je u stan povela trećeg, ostavivši Hercega pred vratima. On je stao lupati i dozivati je, ali nije popustila pa je pokušao provaliti, što ga je stajalo života. Susjedi su zbog buke pozvali policiju, ali je Herceg iskrvario do smrti dok su stigli, jer mu je glavna žila bila prerezana. Navodno je umro već za nekoliko minuta, a našli su ga u velikoj lokvi krvi, bez znakova života.
S obzirom da su 22-godišnja Ivana i 19-godišnjak, s kojim je djevojka otišla u stan, čuli Hercegovo zapomaganje, a nisu mu pomogli, protiv njih će Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela nepružanja pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_18727 09.12.2007.

    A mozda se ni nije htjeo ubit. Jadan covijek, sigurno ju je jako volio!!!

  • Keira 09.12.2007.

    ljubav boli, pa ti vidi...

  • 09.12.2007.

    Mora da je dobra, nocni provod sa dvojicom, a ujutro u krevet sa skoro upola mladjim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare