To je to što me zanima!

Zbog dojave o bombi prekinuli koncert Nede Ukraden u Zadru

Dojava u klub Lampaši stigla je nešto iza ponoći, prije samog nastupa Nede Ukraden. Policija je evakuirala klub. Nakon pregleda su utvrdili da je dojava lažna
Vidi originalni članak

Ma navikli smo mi već na to, rekao je Ivan Zak (33), vlasnik novootvorenog narodnjačkog kluba Lampaši dok su ljudi izlazili iz kluba zbog dojave o bombi. Petnaest minuta ljubitelji narodne muzike stajali su na parkiralištu ispred nekadašnjeg skladišnog hangara dok je policija s psima "češljala" klub. Dojava je stigla u nedjelju oko 00.30, nakon seta pjesama samog vlasnika. Nakon svega stigla je i pjevačica Neda Ukraden (60).

- Nisam se prepala niti sam uopće sumnjala da je to lažna dojava. Pretpostavljam da se radi o neslanim šalama konkurencije - kazala je poželjevši sretan Uskrs. Pjevačica je inače podrijetlom iz Imotskog. 

- Stalno idem dolje, i sad ću iza uskršnjih koncerata. Tamo mi je sva obitelj ustvari. Znam ja puno imotskih riječi, a najčešće je to beštimanje - dodala je.

U isto vrijeme dok je Neda Ukraden pjevala u Lampašima, u diskoteci Forum nastupio je Mladen Grdović (53). Na koncertima je bio podjednak broj ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 268

  • TurboDedaPneumatix 27.04.2011.

    S Brenom pod ruku i marš natrag u Srbiju.

  • sara122 26.04.2011.

    Baš me boli gdje je rođena, to se valjda samo ovdje kod nas naglašava... Šta bi to trebao biti plus ? Ili minus ? Za koga ? Nikada nisam slušala tu vrstu muzike, ni neću, ali tko voli - zašto ne ?

  • IlijaNikolic 26.04.2011.

    ona ima veze s Imotskim ko i bin laden.

Komentiraj...
Vidi sve komentare