News

Komentari 268

Zbog dojave o bombi prekinuli koncert Nede Ukraden u Zadru

Zbog dojave o bombi prekinuli koncert Nede Ukraden u Zadru

Dojava u klub Lampaši stigla je nešto iza ponoći, prije samog nastupa Nede Ukraden. Policija je evakuirala klub. Nakon pregleda su utvrdili da je dojava lažna

Ma navikli smo mi već na to, rekao je Ivan Zak (33), vlasnik novootvorenog narodnjačkog kluba Lampaši dok su ljudi izlazili iz kluba zbog dojave o bombi. Petnaest minuta ljubitelji narodne muzike stajali su na parkiralištu ispred nekadašnjeg skladišnog hangara dok je policija s psima "češljala" klub. Dojava je stigla u nedjelju oko 00.30, nakon seta pjesama samog vlasnika. Nakon svega stigla je i pjevačica Neda Ukraden (60).

- Nisam se prepala niti sam uopće sumnjala da je to lažna dojava. Pretpostavljam da se radi o neslanim šalama konkurencije - kazala je poželjevši sretan Uskrs. Pjevačica je inače podrijetlom iz Imotskog. 

- Stalno idem dolje, i sad ću iza uskršnjih koncerata. Tamo mi je sva obitelj ustvari. Znam ja puno imotskih riječi, a najčešće je to beštimanje - dodala je.

U isto vrijeme dok je Neda Ukraden pjevala u Lampašima, u diskoteci Forum nastupio je Mladen Grdović (53). Na koncertima je bio podjednak broj ljudi. 

Najčitaniji članci