To je to što me zanima!

Zbog duga Industrogradnje će država uzeti njihovu zgradu

Industrogradnja bi u zgradu u Savskoj ulici u Zagrebu trebala uložiti još 20 milijuna kuna, nakon čega će se ondje useliti ministarstva socijalne skrbi i branitelja
Vidi originalni članak

Potraživanja od Industrogradnje je država odlučila naplatiti preuzimanjem nebodera od te građevinske tvrtke u Zagrebu, javlja Jutarnji list. Vlada je tu odluku i službeno donijela na sjednici u četvrtak, te će preuzeti neboder u Savskoj ulici. Industrogradnja bi u taj prostor trebala uložiti 20 milijuna kuna, nakon čega će se ondje useliti ministarstva socijalne skrbi i branitelja.

Građevinska tvrtka Industrogradnja je državi dužna 109 milijuna kuna. Država ni nakon preuzimanja zgrade neće uspjeti naplatiti sva svoja potraživanja, jer zgrada vrijedi 60 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • JuricaTen 06.07.2012.

    Nije ni skupa zgrada,60milj.a stan u Londonu 280milj.kn u novoj zgradi piramidi.

  • PopCorn 06.07.2012.

    ne znam kako se je Industorgradnja dovela do ovako loše pozicije... nekada je moj tata tamo radio i bilo je posla, a sada mogu samo reći - tuga i žalost!

  • DragoKirinić 06.07.2012.

    kojeg li licemijerstva!!!!!! CRVENI naplačuju dugove OTIMAČINOM tj naplatom dugova. gospodo iz vlade ja osobno potražujem od industrogradnje novac za OTPREMNINU pa ste mi dali originalnu ideju da se naplatim " otimačinom" jednog stana. pa kada se steknu uvijeti i isplati otpremnina ja ču njima vratiti stan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare