To je to što me zanima!

Zbog fontana zatvara se jedna od prometnijih cesta u Zagrebu

Zbog otvaranja zagrebačkih fontana u srijedu, 7. rujna, za promet će, od 18 sati do 23 sata, biti zatvorena Ulica Hrvatske bratske zajednice od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije
Vidi originalni članak

Zbog programa otvaranja zagrebačkih fontana kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, u srijedu, 7. rujna, za promet će, od 18 sati do 23 sata, biti zatvorena Ulica Hrvatske bratske zajednice od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije u oba smjera, priopćeno je u utorak iz Službe za informiranje Ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Građane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu, te mole za strpljenje i razumijevanje.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji s Koalicijom za premijera sudjeluje na izborima, u 20,30 svečano će otvoriti fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice. 

U glazbenom dijelu programa nastupit će Prljavo kazalište, Ivana Kindl, te orkestar i solisti Kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića: Renata Sabljak, Sandra Bagarić, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Adalbert Turner Juci.

"Osim na glazbi, naglasak će biti i na igri vode i svjetlosti. Sve skladbe pratit će i svjetlosne projekcije povijesnih vizura Zagreba na fontanama te nezaboravni laserski show", najavljuju u Gradu Zagrebu.

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • nijetebriga 07.09.2016.

    Meni je ovo sa fontanama degutantno... Sve vise fontana manje biciklistickih sigurnih staza, manje cesta, ceste se micu ili propadaju, rupe otvaraju... oduzimaju placeve da bi ceste prosirivali i sirili, a on se uhvatio fontana ko pijan plota.. Umjesto da otvara skole, vrtice i djecije dnevne boravak ustanove u koji mogu djeca poslije skole dok roditelji ne dodju po njih, a velika su za djeciji vrtic(( neka djeca su sama doma jer roditelji duze rade) on otvara fontane...

  • ben hur panonius 06.09.2016.

    Čuo sam iz pouzdanih izvora da se odustaje od fontana jer je sinula nova ideja o slapovima i ne o običnim koji bi se gradili po provincijama,nego po županijskim centrima bi tekli slapovi veći od Nijagarinih a u metropoli bi po projektu osvanuo mega slap koji se sa ničim ne bi mogao usporediti tekao bi protiv zakona fizike tj. Naopako..

  • 06.09.2016.

    Zatvaraju zbog bandića, ne zbog fontana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare