To je to što me zanima!

Zbog infekcije Stephanie (5) će operirati sredinom listopada

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojčica je dobila temperaturu i infekciju koja, srećom, nije opasna. Ipak, liječnici u Chicagu su procijenili da je ne mogu operirati dok infekciju potpuno ne izliječe
Vidi originalni članak

Operaciju malene Stephanie Milda (5), koja je trebala na zahvat u Chicagu u srijedu, liječnici su odgodili jer je djevojčica dobila povišenu temperaturu. Prema posljednjim informacijama, zahvat će obaviti 10. ili 15. listopada. 

Stephanie je pozlilo, no liječnici su utvrdili kako je riječ o infekciji koja, srećom nije opasna. Ipak, dok se infekcija u potpunosti ne izliječi operacija nije moguća. Djevojčica i dalje ostaje u bolnici na cjelodnevnoj njezi, objavljeno je na Facebook stranici njezinih roditelja. 

Podsjetimo, zahvat je bio zakazan za srijedu u 13 sati, odnosno 20 sati po našem vremenu. Njezina majka, Anita Milda, dobila je dopuštenje da bude uz svoju djevojčicu cijelo vrijeme. Otac Ivica i sestra smješteni su u kuću Ronald McDonald u blizini bolnice gdje su smještene obitelji pacijenata. 

Za liječenje djevojčice koja boluje od Arnold-Chiarijeva sindroma cijela Hrvatska skupila je 2,5 milijuna kuna. Novac koji ne iskoriste obitelj Milda uplatit će za bolesnu djecu. 


Idi na 24sata

Komentari 32

  • chuposh07 05.10.2012.

    Još malo srećice malena, sretno ti! :)

  • Aranka 05.10.2012.

    Jedno zlo nikad neide samo...Sretno malena

  • 05.10.2012.

    Što je sad zapelo?? Nije im dosta milju i pol kuna, otkrili novi trošak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare