To je to što me zanima!

Zbog izvanbračnog seksa ih ukopali do vrata i kamenovali

Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, ispričao je jedan svjedok
Vidi originalni članak

Malijski islamisti na okrutan su način lišili života dvoje ljubavnika koji su nevjenčani stupali u seksualne odnose. BBC piše da su muškarca i ženu ukopali u zemlju do vrata, a zatim ih do smrti kamenovali. Jezivo kažnjavanje zbilo se tijekom vikenda u gradu Aguelhoku na sjeveru zemlje pred očima dvjestotinjak svjedoka.

- Bio sam ondje. Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, a muškarac je jauknuo prije nego što mu je glava klonula - potvrdio je lokalni vladin dužnosnik novinarima.

Incident se dogodio u dijelu Malija koji su u ožujku ove godine zauzeli tuareški pobunjenici. U posljednjih nekoliko mjeseci postupke islamista osudila je svjetska zajednica, no ne zbog kršenja ljudskih prava i drakonskih kazni nego zato što su u nekoliko gradova srušili nekolicinu drevnih muslimanskih hramova.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • cume25 04.08.2012.

    Ukucajte na google "mracnjak" pa ce te vidjeti sto se sve dogadja u u 21 stoljecu.

  • someral 01.08.2012.

    to im vjera dopusta

  • inter11 01.08.2012.

    I kad netko kaže svi su ljudi isti.. pa ovu ološ zatucanu treba s lica zemlje izbrisat i civiliziran narod naselit tamo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare