To je to što me zanima!

Zbog krađe čokolade devet dana spavao s ubojicom

Ivica je spavao na gornjem, a Željko Pemper, koji je 33 puta brutalno izbo nožem Ružu Odobašić iz Slavonskog Broda, na donjem krevetu
Vidi originalni članak

Ivica Štark (19), koji je prije dva tjedna zbog sitnih krađa pritvoren u Osijeku, u petak je pušten na slobodu. Ivica je devet dana proveo u ćeliji sa Željkom Pemperom, brutalnim ubojicom osuđenim na 30 godina zatvora.
- Nije mi bilo svejedno iako je Pemper uglavnom spavao, valjda zbog lijekova koje uzima - rekao je Ivica. Tri dana nakon što su se pojavili napisi u medijima o njegovu slučaju, prebacili su ga u ćeliju u kojoj je bilo deset zatvorenika.
- Tu mi je bilo puno bolje jer su se svi brinuli o meni - keže Ivica te dodaje da je u zatvoru počeo razmišljati o životu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hacker-ri 09.02.2008.

    Tko nije ukrao nezna kako je Sanaderu dobro. Smije se, a mi ne kontamo :). Ne optuzujem ga, ali mislim da je dobro da je bio u zatvoru. Cisto da se navikne kako je to. Ali i nemojte pricat da je samo cokoladu ukrao. Kad razmislim da se za stabljiku trave dobije 2 godine, vjerojatno i za cokoladu se dobije!

  • Gnome 09.02.2008.

    A zbilja bi trebali vodit računa prilikom uparivanja cimera, recimo Pezelj i Mraović su idealan par.

  • Gnome 09.02.2008.

    A nije zbog čokoladice nego zbog kreditne kartice sa koje je \"skinuo\" 2-3 tisuće čokoladica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare