To je to što me zanima!

Zbog kvara motora 7 sati su čekali let za Amsterdam

Pri polijetanju Airbusa Croatia Airlinesa iz zračne luke Pleso za Amsterdam posada je uočila kvar na motoru. Novi avion čekao se punih sedam sati
Vidi originalni članak

Čak sedam sati 121 putnik u zagrebačkoj luci Pleso u utorak je čekao novi avion za Amsterdam. Pri polijetanju Airbusa Croatia Airlinesa posada je uočila kvar na motoru. Jedna od putnica kaže da avion nije uspio niti poletjeti pa su svi putnici vraćeni u zračnu luku. Tamo su čekali drugi zrakoplov za Amsterdam.
- Ovo je nevjerojatno. Čekamo gotovo 7 sati, a ovdje su i majke s bebama i malom djecom - rekla je putnica D.D. (44). U Croatia Airlinesu kažu da su putnicima dali besplatni obrok te da putnici nisu bili ugroženi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • putanja 17.09.2008.

    Jako važna vijest! U Puli su putnici čekali 18 sati let za Moskvu i nije to završilo u novinama jer nikome nije ni palo na pamet da obavijesti novinare. To su stvari koje se svakodnevno događaju, ali kad nemaš o čemu pametnijem pisati...

  • planinec 17.09.2008.

    Upitno jest, što to po zraku leti! Kakav zrakoplov, koliko je star, ispravan i sl. A da li je bilo dobro jelo, da ne zaboli želudac nakon ? sati iščekivanja leta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare