To je to što me zanima!

Zbog kvara tramvaja linije 6 i 7 prometovale preusmjereno

ZET je također izvijestio o prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju Savske i Vukovarske. Zbog nesreće je došlo do kraćeg zastoja u Savskoj cesti
Vidi originalni članak

Tramvaji linija 6 i 7 koje su zbog kvara 'sedmice' kod Folnegovićevog naselja u smjeru Autobusnog kolodvora prometovale preusmjereno, prometuju redovito u oba smjera Avenijom Marina Držića od 16.32 sati, izvijestio je ZET.

Podsjetimo, tramvaji linije 7 od Savskog mosta prema Dubravi nakratko su prometovale Savskom cestom i Ulicom grada Vukovara preko Autobusnog kolodvora dok su tramvaji linije 6 od Sopota nastavljale vožnju Avenijom Dubrovnik i Savskom cestom te Jukićevom ulicom do Črnomerca.

ZET je također izvijestio o prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju Savske i Vukovarske.

- Nakon kraćeg stajanja u Savskoj cesti, zbog prometne nesreće drugih sudionika u prometu na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara, tramvaji linija 5, 14 i 17 prometuju redovito u oba smjera -  priopćio je ZET.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_204031 06.08.2013.

    linije PROMETOVALE preusmjereno? jel može biti beskorisnija informacija.. drugi put bi bilo ok da napišete u realnom vremenu kad prometovanje bude u tijeku

  • Ubananismo 06.08.2013.

    a samo da nitko nestrada

  • ropee 23 06.08.2013.

    i tramvajima je vruće

Komentiraj...
Vidi sve komentare