To je to što me zanima!

Zbog ljubomore zapalio Passat muškarcu i umalo sam izgorio

U večernjim satima 1. kolovoza došuljao se do auta i zapalio ga, a plamen mu je pritom zahvatio odjeću. Sve su promatrali gosti kafića. Vatrogasci su brzo reagirali
Vidi originalni članak

Vukovarac (35) nije baš dobro smislio plan kad je odlučio napakostiti muškarcu za kojeg je smatrao da se viđa s njegovom bivšom djevojkom. Osim što je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, gotovo se zapalio dok je pokušavao uništiti VW Passat zagrebačkih registracija, vozilo muškarca kojem je htio napakostiti.

U večernjim satima 1. kolovoza došao je do Passata parkiranog preko puta vukovarskog kafića i podmetnuo požar. Navodno se plamen proširio i na njegovu odjeću, a sve su promatrali gosti kafića. Vatrogasci su brzo reagirali, no Passat nisu spasili. Vlasnik je pretrpio štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

I dok je jedan slučaj paljevine vozila riješen, policija zasad ne navodi nikakve informacije o namjerno podmetnutoj vatri u Peugeotu norveških registracijskih oznaka koji je zapaljen iste večeri.

Razlog podmetanju požara zasad se ne zna. Doznajemo samo da je vozilo zapaljeno tako što je u unutrašnjost vozila ubačena nekakva zapaljiva materija.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mirafiori 12.08.2013.

    Sva sreča da su vatrogasci brzo reagirali inoče bi auto izgorio ;-)

  • Putschi 07.08.2013.

    Mogao je zapalit auto svojoj curi , ona ga je ostavila a ovaj drugi je tu samo " uskocio " u spremljen krevet !

  • Branko1_1 07.08.2013.

    1 slučaj: Došao Crnogorac nenadno kući i zatekne nekog Šiptara da mu "održava" ženu,smireno kaže:E jado budale radi a ne mora. 2 slučaj:Tako nešto se desilo jednom Prečaninu i žali se on prijatelju"Ma ni meni ča san ga uvati na ženi nego ča mi svitlo ostavi u knobi". Pouka ovih priča jest da ivi neće u pržun za razliku od ovog "LERE".

Komentiraj...
Vidi sve komentare