To je to što me zanima!

Zbog Mladića?: Novinar RTL-a Panjkota napadnut u Banjaluci

Pretpostavlja se da je napad reakcija na Petrove riječi izrečene u vijestima da je na prosvjedu bio sin još neosuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića...
Vidi originalni članak

Reporter RTL-a Petar Panjkota lakše je ozlijeđen u fizičkom napadu neposredno nakon javljanja uživo za RTL Danas.

 - Panjkota je pratio prosvjede u Banja Luci koji su završili oko 14 sati. Zbog javljanja uživo ostao je na mjestu dogadjaja, a samo javljanje je prošlo bez problema. No odmah po završetku, nepoznata osoba je izašla iz obližnjeg kafića i udarila našeg reportera šakom u glavu. Kolega Panjkota je zadobio lakše ozljede i na povratku je u Zagreb - javio je RTL.

Pretpostavlja se da je napad reakcija na Petrove riječi da je na prosvjedu bio sin još neosuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

- Ovim putem RTL oštro osuđuje napad na našeg reportera. Svaki napad na novinare smatramo pokušajem zastrašivanja u obavljanju svojeg posla, napadom na slobodu govora i izvještavanja.
 

Idi na 24sata

Komentari 285

  • Nimojnitvoj 17.05.2016.

    Balkanska posla hrvati misle bolji su od srba srbi bolji od hrvata i tako uvek u krug a svi ovi sto ovde pisu imaju pameti pa mozda malo vise nek jedna curka.da su vam plate malo bolje bolelo bi vas uvo za nacionalizam nego ste primetili i sami da ste smradovi pa ajd bolje neka su drugi losi da opravdamo malo sebe... Kako ste nisko pali ...

  • Coprnica Agram 15.05.2016.

    "pekar, lekar, apotekar...mogao sam biti ja...ali postao rtl novinar. i sto najgore od svega rtl produkcija od de mol iz nizozemske cije programe u njemackoj gledaju samo besposlicari i mala djeca.

  • Tacy 15.05.2016.

    Nepoznata osoba izasla iz obliznjeg kafica, a svi lokali u gradu bili zatvoreni od 8 do 20. Toliko o tome....

Komentiraj...
Vidi sve komentare