To je to što me zanima!

Zbog napada u Uzdolju priveli su još 10 ljudi: Svi su 'navijači'

To je sada ukupno 14 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja, koje se dovode u vezu s tada počinjenim kaznenim djelima nasilničko ponašanje, tjelesna ozljeda i oštećenja tuđe stvari
Vidi originalni članak

Još deset ljudi privedeno danas u službene prostorije Policijske uprave šibensko-kninske zbog sumnje da su umješani u napad u Uzdolju 21. kolovoza.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je sada ukupno 14 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja, koje se dovode u vezu s tada počinjenim kaznenim djelima nasilničko ponašanje, tjelesna ozljeda i oštećenja tuđe stvari. 

FOTO: PRIVELI IH NA ISPITIVANJE Sad se skrivaju, 'junačine': Ovo su napadači na Srbe kod Knina

Tijekom dosadašnjeg postupanja prikupljeni su dokazi i obavijesti koji privedene osobe mogu dovesti u izravnu vezu s počinjenim kaznenim djelima. Većina osumnjičenih su pripadnici neke navijačke skupine.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja o utvrđenom i poduzetom blagovremeno će biti obaviještena javnost - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 05.09.2019.

    I mogli bi roditelji s djecom na tekme..a zbog takvih divljaka nejdemo

  • 05.09.2019.

    Sve te navijače tzv takve treba na robiju..tj..prisilan rad cca 5 god da ciste pruge ..ambroziju..pa da vidiš mira i tišine..nebu vise junačili se tako i glumili frajere..papci

  • Vercingetorix 05.09.2019.

    Najstrože kazniti huligansku žgadiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare