To je to što me zanima!

Zbog neispravne brklje platile 446 kn od Rijeke do Zagreba

Takve stvari se događaju zbog tehničkih problema i kvarovima sa rampama. Ispričavam se djevojkama i molim ih da se jave kako bi im nadomjetili trošak, kazao je voditelj s Grobnika
Vidi originalni članak

Putovale smo iz Rijeke za Zagreb. Ispred nas je u autu bila jedna žena, koja je pokušavala dobiti naplatnu karticu no aparat je nije izbacivao i žena je prošla. Isto smo napravile i mi. Opisale su E. M. (22) i A. M. (22) neugodnost koje su doživjele na putu u srijedu oko 16 sati. Kad su stigle na Lučko dobile su račun od 446 kuna, za put koji inače košta oko 70-ak kuna.

- Takve stvari se događaju zbog tehničkih problema i kvarovima sa rampama. Ispričavam se djevojkama i molim ih da se jave kako bi im nadomjetili trošak - kazao je voditelj s naplatnih kućica Grobnik. Iz Auto ceste Rijeka-Zagreb su kazali da nije utvrđen nikakav kvar na opremi te pretpostavljaju da se brklja podigle zbog nepravilnog korištenja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • cerat_1 12.06.2016.

    Ma nasa naplata cestarina je sramota, nedavno na udbini doživio da mi covjek veli, nemozes platiti sa karticom ak hoces moze u kesu ak ne stani sa strane i cekaj da napravimo obracun, halo pa otvori drugu kucicu pa na ovoj radi obracun. Nasa naplata je sramota a tkz ENC koji svako toliko zasteka je takva sramota da je to strasno, mislim za svaku svaku skupinu vozila poseban ENC a naplata se vrsi po visini vozila i onda kada ti naplate vise onda sute a kada ti naplate manje tj. za auto a prođeš sa kombijom odmah se prijete sa tuzbama, ma fuj.

  • Masiv 12.06.2016.

    Eto to se događa kada se uvodi neispravni elektronički sustav proizveden u Tajvanu. Tako se zna i dogodit s enc- om dođeš na naplatne kučice umjesto da otvori tebi on otvori vozilu ispred tebe, a nekada uopće ni ne otvori.Najbolji sustav naplate je onaj po starinski, a to je ručno.

  • cupi cupi 11.06.2016.

    kada i koga zvati greške se događaju ali u našoj državi što dalje to više grešaka sve se dobro naplati ali loše radi zašto nemaju broj telefona da se nazove ako je nekakav kvar da čovjek nazove to njima ne treba pa kada su svi na radna mjesta direktora i kojekakvih šefića uhljebljeni po političkoj liniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare