To je to što me zanima!

Zbog nevremena se prevrnula brodica, jedan ribar se utopio

Policija je po zaprimljenoj dojavi o prevrtanju ribarske brodice izašla na mjesto događaja. Jedan ribar se uspio spasiti isplivavši na Malom Brijunu, drugi se utopio
Vidi originalni članak

Jedan od dvojice nestalih ribara je oko 11.30 sati pronađen mrtav kod Velog Brijuna. 

- Policija je po zaprimljenoj dojavi o prevrtanju ribarske brodice izašla na mjesto događaja. Jedan ribar se uspio spasiti isplivavši na Malom Brijunu, a drugi se utopio. Okolnosti događaja se utvrđuju - kazala nam je Nataša Rogić iz policije. 

Neslužbeno doznajemo da su dvojica ribara, zbog velikih valova i lošeg vremena, pali u more, a tijekom potrage tijelo preminulog pronađeno je u moru. Osim pomorske policije u potragu za ribarima je krenula i Lučka kapetanija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • morski čovik 28.08.2013.

    Sućut obitelji poginulog kolege. Napomenuo bi da danas po Meteo alarmu nikakva opasnost za Istru i Kvarner nije oglašena a ribar poginuo zbog nevere. Nažalost i ja buljim u internet i razne prognoze ali ljudi moji danas je netko na poslu "zaspao" ali mislim da nije prvi put.

  • najiram 10 28.08.2013.

    e sad ga treba kazniti zakaj se utopil a ovog koji je preživel zakaj je prežive... ajde kuku klan na djelo .... kak se mogel utopiti sigurno nije imal prsluk a za to slijedi kazna... sučut obitelji i lako mu more...

  • Anđe Dođi Na Ceremoniju 28.08.2013.

    Poštuj prirodu jer ona tebe neće! Laka ti zemlja, iskreno saučešće obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare