To je to što me zanima!

Zbog očevida nesreća na A1 i A3 treba voziti jako oprezno

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon je duga oko 2 kilometra
Vidi originalni članak

Promet je pojačan na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče povremeno u oba smjera, duž Jadranske magistrale, na cestama u Istri te na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH, Crnom Gorom i Srbijom gdje su moguća i duža čekanja zbog povećane gustoće prometa, javlja HAK u nedjelju iza 10 sati.  Na naplati Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja.

Zbog očevida prometnih nezgoda treba voziti oprezno na (vozila su na zaustavnom traku):

- autocesti A3 Bregana-Lipovac, na 73. km prije čvora Križ u smjeru Lipovca;
- autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, na 134. km između čvorova Žuta Lokva i Otočac u smjeru Splita.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon je duga oko 2 km. 

HAK poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju je od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vojsku na granicu! 30.07.2017.

    izašao na zdenčini i nisam išao preko klinča sela na lučko nego desno preko kupinečkog kraljevca, brezovice na rotor u novom zagrebu nema pasa na cesti

  • StapickoKasika 30.07.2017.

    Turizam nije rješenje ! Kad se sve zagadi od tolike mase (more nam je plitko relativno) što onda gospodo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare