To je to što me zanima!

Zbog oštećenja mozga na Tornju strave tuži Disney

Leanne više ne može pričati i hodati nakon vožnje u zabavnom parku. Pretrpjela je teško oštećenje mozga. Njezini roditelji traže 80.000 kuna odštete
Vidi originalni članak

Leanne Deacon (20) iz Engleske kao 16-godišnja  tinejdžerka je posjetila Disneyev park na Floridi. Nekoliko puta provozala se na "vlaku smrti". Nakon toga djevojka je sišla s njega, srušila se, a njezino je srce stalo. Pala je u komu i pretrpjela teško oštećenje mozga. Sada ne može pričati i hodati te joj je potrebna cjelodnevna skrb. Leanne je zbog pretrpljenog srčanog udara odlučila tužiti Disney. Njezini roditelj tvrde kako je vlasnik tematskog parka trebao izložiti upozorenje i zabrane zbog preopasne vožnje vlakom smrti. U Disneyu tvrde kako još ne znaju za nikakvu tužbu, ali kažu da je sve normalno radilo dok se Leanne vozila u vlakiću. "Toranj strave" najpopularniji je rollercoaster u tom tematskom parku. Posjetitelji se voze u "liftu" zgrade nalik hotelu gdje ih se najprije podigne 60 metara u vis, a zatim slijedi slobodan pad. Znakovi upozorenja postavljeni su duž puta u tematskom parku gdje ljudi čekaju u redu na vožnju. Roditelji djevojke zahtijevaju odštetu od 80.000 kuna i imaju dokumentaciju u kojoj stoji da je njihova kćer bila potpuno zdrava i sposobna za vožnju vlakom smrti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nevidljiv_ca 13.02.2009.

    Niko je nije silom tjerao da udje u taj park i sama si snosi krivicu za svoju avanturu.Bog!

  • Hacker-ri 13.02.2009.

    Ma daj.... potpuno zdrava, i ipak se odlucila ic iako postoje upozorenja, koja su ako ste bili postavljeni uzduz 200 metara prije prodaje karata i na samom mjestu gdje sjedas... pa ono, nevidim nekog da ju je tjerao !

  • AmStaffSb 13.02.2009.

    Pa ne zove se bezveze \" VLAK SMRTI\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare