To je to što me zanima!

'Zbog par problema pregovori možda neće biti gotovi u lipnju'

Predstavnik utjecajne članice EU kaže kako nema pomaka u Poglavlju 8, odnosno Tržišno natjecanje koje je sada možda i važnije nego Pravosuđe, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Pregovori o ulasku Hrvatske u EU su daleko odmakli i u zadnjoj su fazi no ima još dosta otvorenih pitanja, rekao je predstavnik utjecajne članice Europske unije novinarima, piše Jutarnji list. Zbog tih otvorenih pitanja, nastavlja, pregovori možda neće biti dovršeni početkom ljeta. Naglašava kako nema pomaka u Poglavlju 8, odnosno Tržišno natjecanje koje je u ovom trenutku možda i važnije nego Pravosuđe. Zadnji summit prije ljeta na kojem bi se mogao definirati kraj pregovora Europsko vijeće ima krajem lipnja, a sljedeći je u listopadu. No u diplomatskim krugovima se priča kako je moguć izvanredan summit u srpnju, ali samo ako sve bude uspješno provedeno.  

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 5252468 01.06.2011.

    E da sam ja vlast!

  • TheCroatianjudge 01.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • TheCroatianjudge 01.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare