To je to što me zanima!

Zbog pokušaja ubojstva nožem u Gračacu uhićen 22-godišnjak

U subotu oko ponoći ispred kafića u Gračacu 22-godišnjak je nožem ubo 20-godišnjaka. Prije toga su se žestoko posvađali, a onda i potukli...
Vidi originalni članak

Policija ovaj zločin karakterizira kao pokušaj ubojstva te su policijski službenici Postaje granične policije Gračac proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom.

Ozlijeđenog mladića su prevezli u Opću bolnicu Gospić, gdje su mu liječnici konstatirali teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20.01.2020.

    Noz je bio koristen u samodbrani kada bi 24sata pisali stvari koje su bitne npr 22godisnjaka je napao 20godisnjak udarao ga nogama i rukama posvim djelovima tijela kada je 22godisnjak izasao van konobarica mu je iznijela jaknu te je 20godisnjak izasao van ponovo napasti 22godisnjaka,zatim je 22godisnjak uzeo noz iz jakne te je ubo u situciji samoobrane

  • nori 🖖 20.01.2020.

    Ime,prezime ?

  • Desnooddesno 20.01.2020.

    Dok je svijeta,biti će i budala,,,,, nažalost sve više,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare