To je to što me zanima!

Zbog posla napustila svoj dom: Pjevačicu našli mrtvu u hotelu

Britanska pjevačica Daniella Obeng, poznatija pod umjetničkim imenom Devi Ka, pronađena je mrtva u Dohi. Tamo je zarađivala za život nakon što kod kuće nije dobila priliku za posao
Vidi originalni članak

Daniella Obeng (32), pjevačica iz Velike Britanije, pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Dohi. Daniella je proteklog tjedna otputovala u Katar jer je pronašla angažman u hotelu Intercontinental u glavnom gradu.

Daniella, poznatija pod umjetničkim imenom Devi Ka, u Velikoj Britaniji nije mogla pronaći posao, a jedan od razloga je njezina bolest - epilepsija i tumor. Ipak, procijenjeno je da je sposobna za rad.

Stoga su joj vlasti ukinule povlastice za invalide i to je bila kap koja je prelila čašu u njenoj odluci za odlaskom. Daniellin dečko Stefan Paunescu rekao je da je zdravstveno stanje njegove djevojke bilo najbolje u posljednjih pola godine, no da je morala otići iz Engleske jer nije imala prilike za posao. Trebala je raditi u jednom hotelu u Kataru pod šestomjesečnim ugovorom.

Njezina je ambicija bila poslati pozitivnu poruku svijetu kroz glazbu, tvrdi Stefan. Uzrok smrti još nije poznat, a Daniella je iza sebe ostavila dijete. Njezini prijatelji opisuju je kao nevjerojatnu, iznimno zabavnu i uvijek nasmijanu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Papatest 10.12.2017.

    Nije lako raditi u Dohi pitajte naše "manekenke".

  • Johndenver 10.12.2017.

    Šteta pjevačice..lijepa žena! Ubili je

  • Demetra 10.12.2017.

    Nigdje ne piše da je umrla nasilnom smrću, a bolovala je od tumora i epilepsije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare