To je to što me zanima!

Zbog požara evakuirali osječku Portanovu, nije bilo ozlijeđenih

Neslužbeno smo doznali kako je u jednom od skladišta djelatnica trgovine zapalila cigaretu iako je tamo pušenje zabranjeno. Iz kartonske kutije ubrzo se počelo dimiti i vatra je brzo ugašena
Vidi originalni članak

Osječki trgovački centar Portanova zbog požara je evakuiran u ponedjeljak kasno poslije podne. Kako se doznaje od policije, zapalila se kartonska kutija u koju je netko najvjerojatnije bacio opušak. Neslužbeno smo doznali kako je u jednom od skladišta djelatnica trgovine zapalila cigaretu iako je tamo pušenje zabranjeno. Iz kartonske kutije ubrzo se počelo dimiti i vatra je brzo ugašena, a kao mjera opreza cijeli je centar evakuiran.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bbbos 22.05.2018.

    Bolje pusit nego ostat trudna...

  • POTPEC 22.05.2018.

    Prije dok se smilo pušiti di god želiš i kad god želiš požara je bilo puno manje. A danas kad zabrane vise na svakom milimetru zida svako malo ode tvornica, dućan stan ili ko zna šta još.

  • Puky_gbr 22.05.2018.

    Sunce joj žarko neodgovorno. Otkaz pa neka ode u Irsku jer ovdje vlada "korupcija, nepotizam, nema pravne sigurnosti , ugrožena su prava LGBT osoba, nacionalnih manjina a ustaša, fašista i nacista kao u priči".

Komentiraj...
Vidi sve komentare