To je to što me zanima!

Zbog prebrze vožnje prešao u drugi trak i zabio se u šleper

Teretnjak delničkih oznaka je sletio u lijevo van kolnika na travnatu površinu, a drugi je odbačen udesno van kolnika gdje je udario u dva prometna znaka i dvije ograde
Vidi originalni članak

Prometnu nesreću u kojoj su se sudarila dva teretnjaka, zbog čega je u petak na pet sati bila zatvorena prometnica DC-36 u Rečičkoj ulici u Karlovcu, prouzročio je vozač (33) teretnjaka delničkih registracijskih oznaka, utvrđeno je očevidom. 

On je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotni kolnički trak i udario u teretno vozilo s prikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač (55). Nakon udara, teretnjak delničkih registracijskih oznaka je sletio ulijevo van kolnika na travnatu površinu, a drugi je odbačen udesno van kolnika gdje je udario u dva prometna znaka i u dvije ograde ispred obiteljskih kuća. 

U nesreći je teške tjelesne ozljede zadobio vozač (33). Promet je bio u prekidu do 21.47 sati do kada se odvijao obilazno.

Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.   

Idi na 24sata

Komentari 80

  • ledo1 20.06.2015.

    ovdje jako puno ljudi pljuje vozače kamiona ali neki nas i razumiju e pa vidili bi vi kako bi vam bilo da nas nema

  • toby 20.06.2015.

    Zar je tako teško naučit razliku između šlepera i prikoličara (tegljač+poluprikolica = šleper /kamion+prikolica=prikoličar)

  • kllea 20.06.2015.

    aj kamion jedan i drugi, a kaj bi bilo da je s druge strane bio osobni auto, pa ubio bi nekoga, ili čak cijelu obitrelj! čemu noriti po cesti, ugrožavati sebe i druge?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare