To je to što me zanima!

Zbog prevrtanja šlepera vozi se starom karlovačkom cestom

Pijani vozač šlepera skrivio je prometnu nesreću na Jadranskoj aveniji kod čvora Lučko, na izlazu iz Zagreba. Kamion se prevrnuo, a u nesreći nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Pijani vozač (44) šlepera skrivio je prometnu nesreću na Jadranskoj aveniji kod čvora Lučko, na izlazu iz Zagreba, u srijedu oko 16.10 sati.

Vozač šlepera  riječkih registracija izgubio je kontrolu nad vozilom. Kamion se prevrnuo, a u nesreći nema ozlijeđenih.

Zbog nesreće promet se između čvora Lučko i naplate Lučko u smjeru Karlovca preusmjerava starom karlovačkom cestom (D1), izvijestili su iz HAK-a. Jedino se vozila koja dolaze zagrebačkom obilaznicom (A3) iz smjera čvora Jankomir mogu nesmetano uključiti na autocestu.

U tijeku je policijski očevid.


Idi na 24sata

Komentari 59

  • MartinKukec 07.08.2014.

    trebalo bi pisati vozač možda zaspao

  • sonny42 07.08.2014.

    Šlepr 'funkcionira' kao 'ekipa..tim' i zato svaka pogreška bilo kojeg dijela u ekipi dovodi do problema.Novinari...šleper se sastoji od tegljača i poluprikolice (za vašu informaciju) i neka se dogodi samo jedna pogreška na bilo kojem dijelu...dolazi do problema.Svi kotači na poluprikolici...a najčešće ih ima 6...ne koče ravnomjerno i dolazi do zanošenja...a kada masa od 40 tona krene..tu baš nema puno pomoći.Jedan od uzroka zanošenja su i 'kolotrazi' na našim cestama.Zato alkohol kod profesionalaca dolazi na zadnje mjesto uzroka nesreće.

  • marica-maca 06.08.2014.

    Kako znate da je bio pijan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare