To je to što me zanima!

Zbog prijetnji muslimanima uhitili 'Kršćanske ratnike'

SAD: Članove grupe 'Hutaree' uhitili su u racijama zbog ilegalnog posjedovanja oružja i prijetnji muslimanskim organizacijama u cijeloj Americi
Vidi originalni članak

Agenti FBI-a u nedjelju su u racijama u Michiganu, Indiani i Ohiju uhitili najmanje sedam pripadnika militantske kršćanske grupe 'Hutaree'. Priveli su ih zbog ilegalnog posjedovanja oružja i prijetnji muslimanskim organizacijama u Americi. Točni detalji iz optužnice neće se znati sve dok im ne započne suđenje. Militantna skupina 'Hutaree', koja sebe naziva i Kršćanskim ratnicima, objavila je kako se 'pripremaju za bitku na kraju vremena kako bi sačuvali svjedočenje Isusa Krista'. FBI nije objavio nikakve pojedinosti o racijama, a policijski su izvori kazali da uhićenja nisu vezana uz neku terorističku urotu. Ta kršćanska organizacija otprije je poznata policiji. Članove te skupine uhitili su navodno dok su bili na bdijenju umrlom kolegi. Američki mediji prenose da je ta skupina na udaru vlasti otkako su njezini članovi zaprijetili da će se nasiljem boriti protiv islamskih organizacija, a spremaju se za borbu protiv Antikrista.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 25sat 29.03.2010.

    E, moji Ameri ! Prvo vas vaša vlada huška na sve Arape i muslimane, sruše dva - tri nebodera, da bi dobili povod za napade na \"teroriste\", a onda vas hapse kad hoćete učiniti isto ! Blago vama sa vašom vladom, k\'o i nama s našom !

  • edinjo 29.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • stec 29.03.2010.

    fbi i sotonistička amerika bore se protiv krščana

Komentiraj...
Vidi sve komentare