To je to što me zanima!

Zbog prosvjeda ubuduće učenicima neopravdani sati

Ravnatelji škola usuglasili su se da će učenicima koji samovoljno odu s nastave dati neopravdane sate i izreći odgovarajuće pedagoške mjere
Vidi originalni članak

Na sastanku predstavnika Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja i agencija Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, ravnatelji škola suglasili su se da će svim učenicima koji ubuduće iz bilo kojeg razloga samovoljno napuste nastavu dati neopravdane sate te izreći odgovarajuće pedagoške mjere. Također, zaključeno je kako zahvaljujući do sada provedenim aktivnostima informiranja učenika o državnoj maturi, te osobito zahvaljujući osiguranju dodatnih besplatnih priprema za polaganje ispita državne mature, nema nikakvog razloga za bilo kakve nove prosvjede učenika.
Sastanak je u subotu održan povodom nastavka provođenja priprema za provođenje državne mature. Uz članove Predsjedništva i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, sastanku su nazočili predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje, Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, te Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zeljk0 23.11.2008.

    druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoje \"ideje\" ne skrenemo :)

  • sinke 23.11.2008.

    gospodo ravnatelji, sada ste pokazali tko ste i iz kojeg sutava dolazite. metode koje primjenjujete su prevaziđene, razgovor s učenicima je lijek za sve, pa zar mislite da ćete neopravdanim satima zaplašiti učenike. oni su od rođenja gledali smrti u oči ono će u utoran iz protesta izići na ulice, 5-6 neopravdanih sati ništa ne znači. a kako ćete vi sve učenike zapisati i kazniti, pa kako ćete se natjecati koja je škola bolja. promašene su vam metode. ako skup nije zabranjen kako ćete ih spriječiti. sjetite se stojedinice, sindikalnog prosvjeda devedestetih koji je zabranjen. kako je sve to završilo. gospodo što ste vi radili kad je naovim zakonom trebalo ograničiti mandat na dva mandata, prijetili ste kolektivnim podnošenjem ostavki. gnjusno ostavite nas na miru, a vi kukavički služite gospodarima.

  • BravoHGT 23.11.2008.

    a šta ce biti kad profesori prosvjeduju njima se nista ne moze samo im mogu dati vece place!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare